Rasa Madura

VEGETABLE CUT(එළවළු කපාගන්නා නිවැරදි ආකාරය )

0
එළවළු කපාගන්නා නිවැරදි ආකාරය                                                            (VEGETABLE CUT )         
                                                                             





භාවිතා වන නම් හා කපා ගන්න ආකාර



   
1.JULIENNE            = සිහින් දිගට කපාගත් (0.2cm x 1cm x 4.5cm )

2.MACEDONIA      =මදක් විශාල කොටු (1cm x 1cm x 1 cm )


3.PAYSANNE         =පොඩි තීරු 1cm විෂ්කම්භයක් 



4.BRUNOISE           =සිහින් කොටු (2 mm x 2 mm)

5.JARDINIERE        = දිග කොටු හැඩය (3mm x 3 mm x 1 )
                                                              


                                                                                       

0 comments:

Post a Comment