Rasa Madura

Steam Fish ( හුමාලයෙන් තම්බන මාළු )

0
( Steam Fish )





අවශ්‍ය ද්‍රවය 

තෝරා මාළු  හෝ ගල්මාළු 1

දෙහි යුෂ තේ හැදි 2

ලුණු(අවශ්‍ය ප්‍රමාණයට )
ගම්මිස්

ගෝවා (ගෝවා ගෙඩියෙන් ගලවා ගත් කොල) 4

ඉගුරු (සිහින්ව කපාගත් )

සුදුළුනු  බික් 2  (සිහින්ව කපාගත් )

විනාකිරි තේ  හැදි 1

සාදන ආකාරය 



පළමුව ඉගුරු , සුදුළුණු , අබරාගන්න (  Blender ) ඉන් පසු  භාජනයක් ගෙන ලුණු හා ගම්මිරිස් , දෙහි යුෂ යොදා කවලම් කරා ගන්න.සුද්ද කරාගත් මාළුවාගේ ඔබ සාදාගත් මිශ්‍රණය තවරන්න .පසුව ගෝවා කොලයෙන් හොදින් ඔතා ගන්න(ගෝවා කොළවලින් හොදින් වැහෙන තෙක් ආවරණය කරන්න).සාදාගත් මාළුවා හුමාලයෙන් තම්බා ගන්න. ( Steam )

0 comments:

Post a Comment