බටර් චිකන්
අවශ්ය ද්රවය
එළවළු තෙල් කොප්ප 1/4
සිහින්ව කපාගත් ළුණු ගෙඩි 1 1/4
සුදුළුණු (සිහින් ව කපාගත්) බික් 03
වතුර මෙසහැදී 2
තක්කලි 8(ඉතා සිහින් ව කපාගත් )
ලුණු (ඔබට ඇති පමණ )
ගරම් මසාලා තේ හැදි 2
මිරිස්කුඩු තේ හැදි 1
නැවුම් කිරි (Fresh Cream) කප් 1/2
බටර් 1/4 කප්
කුකුල් මස් කලව (Chicken Breast ) 4
සාදන ආකාරය
පළමුව ඔබට සුදුසු බදුනක් ගෙන රත් කරන්න .ඉන් පසු සුදුළුණු , ළුණු එකතු කර රන්වන් පැහැය වෙන තෙක් තබා තත්කාලී ද එක්කර හොදින් කවලම් කර ගන්න.විනාඩ් 3ක් තබන්න.ගරම්මසාලා ,මිරිස්කුඩු එක්කර කවලම් කර මද වේලාවකින් පසු කුකුල් මස් හා වතුර එකතු කර(බදුන ආවරණය කර ) විනාඩි 15 පිසගන්න.පසු නැවුම් කිරි ( fresh cream ) දමා විනාඩි 5ක් තබා බදුන ලිපෙන් ඉවත් කරන්න.
0 comments:
Post a Comment