චිකන් ටික්කා
අවශ්ය ද්රව්ය
තක්කාලි 800gm (සිහින්ව කපාගන්න)
ගා ගත් පොල් 400g( දිය කර ගන්න)
මසාලා කුඩු මේස හැදී 2
තුනපහ කුඩු මේස හැදී 2
සිනි මේස හැදී 2
ලුනු කුඩු තේ හැදී 2
මිරිස් කරල් 1 (අවශ්ය නම් පමණක් )
සාදාගන්නා ආකාරය
පළමුව සාමාන්ය බදුනක් ගෙන තෙල් දා රත් කර කපා ගත් කුකුල් මස් එක් කර විනාඩි 6ක් පමණ බැද ගන්න.ඉන් පසු බදුන ලිපෙන් ඉවත් කර කුකුල් මස්වල ඇති තෙල් පෙරෙන්න තබන්න.නැවතත් බදුනක් ගෙන රත් කර තක්කාලි හා කුකුල් මස් එකතු කර මද ගින්නේ පිසගන්න.පසු පොල් කිරි,තුනපහ,මසාල කුඩු ,සිනි,ලුනු එකතු කර හොදින් කවලම් කර විනාඩි 25ක් පමණ තබා ලිපෙන් ඉවත් කරන්න.
0 comments:
Post a Comment